Slots Pengahantering

 

När du spelar på online slots så är det viktigt att du har en bra pengahantering (money management). Detta ger dig maximal chans att vinna samtidigt som att du kan ha kul och inte behöver oroa dig. Här kommer lite tips och strategier som används av erfarna slots spelare.

Budget – Först av allt så ska du jobba fram en budget som du är villig att förlora utan att det svider för mycket. Denna budget ska hållas till varje pris och får absolut inte brytas.

Delbudget – Om du vill spela på flera olika maskiner så bör man ha en delbudget. Den fungerar som så att om din budget är på €500 och du planerar att spela på 5 olika maskiner. Då kan du lägga upp en delbudget på €100 per maskin.

Glidande stop-loss – För att kunna säkra en vinst så bör du ha en glidande stop-loss. Låt oss säga att du har en budget på €500 och vinner €1000. Då nollar du din budget igen och skulle du förlora dina €500 så slutar du och går ifrån med en vinst på €500.

Maximal insats – Många gillar att ha maximal insats när dem spelar på slots. Ofta beror det på att jackpotten blir så mycket högre om man skulle vinna den. En sak man bör tänka på är hur länge man vill spela. Har du en halvtimme du vill spela och har en budget på €100 så bör du kanske inte satsa €5 per gång.
Insats – Hur mycket bör man satsa per ”spin”? Du ska satsa ungefär 1-2 % av din delbudget. Har du en delbudget på €100 så bör du satsa en eller två euro.
Ta igen – Försök aldrig att ta igen en förlust genom att höja din insats.

Delmål – Man kan lägga upp olika delmål att följa. Ett brukar vara att om man förlorar halva sin budget så ska man ta en paus. Ett annat är att om du dubblar dina pengar så kan det vara en bra tid att sluta för dagen.

Läs på – Lägg lite tid på att läsa om de olika spelmaskinerna. Vad finns det för olika typer av jackpots och vad är du ute efter? Vill du vinna en riktig storvinst eller vill du hellre vinna många små vinster.
Ha kul – Det viktigaste är att ha kul utan att riskera hus och hem. Använder du ovan regler så behöver du aldrig oroa dig och kan njuta av spelen istället.

Previous Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *